Minu foto
Nimi:

24.10.10

Mr. Perks

Poolvabapäev. Hommikul jooksin hotelli fuajees kokku USAR maailma "ristiisaga". Ilma selle vana teadmata ei toimu ka siin ilmselt midagi. Igaljuhul oli suur rõõm teda näha. Plaan on temaga siin mingi hetk maha istuda ja nats nõu pidada. Teemaks juba kuluma kippuv USAR võimekus Eestis. Sellega on hetkel asjad taas liikumise faasis. Õnneks! Enne lõunasööki käisin ja tegin sporti, lippasin sellele külale kus elame ringi peale. Päris kena koht, kuigi ilm oli vihmane. Nimeks on sellel külal Crissier.
Plaaniline õpe algab 1400, peaks olema tegevus värskes õhus. Tuleb tunnistada, et sees istumisest on tekkinud teatud tüdimus.
Sain olla õhtusel harjutusel meeskonna juht. Asja tegi raskeks see, et mulle allus 12 inimest. Mida päev edasi, seda enam hakkavad ilmnema inimeste tõelised võimed. Tuleb tunnistada, osadega siinsest seltskonnast ei julgeks Paidest Türilegi sõita. Õhtul esitas iga riigi esindaja oma maa kohta lühitutvustuse ca. 3 min. Mul on kahju inimestest, kes peavad oma maast rääkides teksti paberilt maha lugema.
Täna oli ÜRO loomise aastapäev, osad laulsid seistes Happy birthday to you´d. Ruttu magama, enne kui hilja.