Minu foto
Nimi:

17.7.09

Kristjanmri saaga

Mõnikord öeldakse, et kadestan sind, sest sa saad niiii palju reisida. See on väga kaheotsaga asi. Tõsi ta on, midagi head on selles kõiges kindlasti aga samas on asju, mis selle hea väga küsitavaks muudab. Siinkohal meie teekond tagasi koju:
0300 lahkumine hotellist lennujaama;
0330 lennujaamas kohal. Alates terminali uksest kuni lennuki ukseni kontrolliti meid järgnevalt: pagasi kontroll terminali ukse ees, enne check-in´i kontrolliti passe ja pileteid, check-in´is loomulikult passid ja piletid, piiril passi ja pileti kontroll, pärast piiri turvakontroll, terminali uksel väljumisel pileti kontroll, enne lennukisse sisenemist pileti ja passi kontroll;
0630 lennuk Alma-Ata´st Moskvasse (lennuaeg 5 tundi, lennuk väga kitsas ja puupüsti täis);
0925 LT maandusime Domodedevo lennujaamas, seal oli aega 2 tundi;
1130 lennuk Kiievisse (lennuaeg 1.20);
1150 LT maandusime Borispoli lennujaamas. Transiidi turvakontroll oli väga totter, personal kandis kaitsemaske. Borispolis oli ooteaeg 4 tundi, nii ropult igav oli, et mängisime arvutis pinballi. Taaskord käis transiitcheck üle kivide ja kändude. Kohutavalt palavas ja ventilatsioonita terminalis hakkas see kõik närvidele käima. Uni oli nii kohutav, et jää või püstijalu magama.
1545 pidi väljuma meie lend Tallinnasse aga jälle olime sunnitud kiruma Estonian Airi, nende lennuk hilines pea tund aega ja seega venis meie matk tunni võrra pikemaks.
1800 maandusime Tallinnas.
Arvestamata ajavahesid ja kella keeramist, vältas meie sõit koju 17 tundi. Ärge kadestage.