Minu foto
Nimi:

20.7.06

1 nädal möödas

Täna saab siis läbi 1 nädal. Oleme hästi sisse elanud ja ennast käima jooksnud. Laagri elul pole väga vigagi. Elame telgis, milles on kokku kuus magamiskabiini, see annab väga hea privaatruumi. Kabiin on ca. 4-5 ruutu, selles on voodi, üks kast ja kastist tehtud kapp. Kõik laagri külaslised elavad samasugustes. Pesta saab ennast dussi all, ainuke jama on see, et sooja vett teeb hetkel päike. Enn maadleb taas soojaveesüsteemi remondiga. Söökla on samuti telgis ja toidu serveerimine ei jää alla ühelegi restoranile. See on uskumatu, kui hästi siin süüa saab. Meil on kasutada ka pesumaja, kus töötab üks väga tubli mees, kes meie asju peseb ja triigib. Nüüd on meil kapis isegi sokid triigitud. Telekat vaatame üle satelliidi, väga populaarne on Indus TV aga ingliskeelseid kanaleid on ka piisavalt.
Meie ülesandeks on kogu selle süsteemi tõrgeteta üleval hoidmine. Pumpame ja puhastame vett, veame ja tangime kütust, parandame asju, töötame külaliste hotelli retseptsioonis jne.
UNICEF sai oma telgid kah püsti, nagu kartsime ei olnud neil sellest suurt aimu. Meie muidugi jagasime neile lahkesti tarkuseid-olime siin ju eelmisel korral telgiinsenerid.