Minu foto
Nimi:

22.8.10

Pühapäev


Nädalavahetused on siin pikad. Kõige püham aeg on reede ja siis tuleb sujuvalt nädalavahetus. Tänane päev algaski uimaselt, tulime kontorisse omi asju tegema. Kohalikul personalil on täna vaba päev, väljaarvatud valvurid. Uimasusel ei tohi lasta võimust võtta. Äkki läks sagimiseks, sest valvurid teatasid tühjast autost, mis oli värava ette pargitud. Siin riigis on see väga tõsine ohu märk. Mõned minutid ärevust ja õnneks ilmus kusagilt autojuht. Ma ei tea, mida valvurid temaga tegid aga auto kadus suurema pauguta.
Pärastlõunal käisime korra linnas. Berndil on täna sünnipäev ja käisime talle pushtu mütsi ostmas. Islamabadis on midagi valesti. Varasemast ei mäleta, et oleks iga poe ukse kõrval elektrigeneraator olnud, nüüd aga on. Ilmselt on suure ehitamise käigus mingi tasakaal rikutud.
Tekkinud on suur energia ülejääk, õhtul käisin hotelli jõusaalis. Tuleb tunnistada, et see oli väga arukas tegu. Õhtusöögilt tuppa minnes avastasin, et keegi on käinud toas ja voodi magamiseks valmis sättinud. Eriti totrad tundusid valged sussid, mis olid piinlikult korrektselt kõrvuti valge vaiba peal. Seda ei kujuta isegi mitte ette, kui mitu korda päevas toateenindus meie tubasid koristamas käib.