Minu foto
Nimi:

6.11.07

GER-SWE-EST

Järjekordselt oli põhjust enda peale vihane olla. Oleks pidanud ikkagi kaasa võtma oma fotoaparaadi. See on juba ei tea mitmes kord, kui tundub, et midagi pildistada pole ja hiljem ei jõua ära kiruda. Seekord oleks klõpsimist olnud Albi jõe orus. Väikene jõgi Karlsruhes, lisaks läheduses voolavale Reinile. Hommikul jalutades avastasin end mõttelt, et Saksamaal ei ole vist ühtegi küla, rääkimata linnadest, millest ei voola läbi mõni suurem või väiksem jõgi. Märgata võib juba ammusest ajast inimeste sõltuvust veest.
Kuna paberite kokkupanek oli suuresti valmis, tegime tehases väikese tiiru. Nägime paari uuendust redelautode tootmises. Väga uus asi meie jaoks oli liigendiga viimane redelijätk. Huvitav kas see läheb ka massi tootmisesse? Oleme Innariga juba ammu märganud, et oleme tänu oma tööle ja suhetele olukorras, kus näeme muutuseid päästetehnika maalimas otse nende välja töötajate juures. See aga paneb meid Eestis fakti ette, et meie jutte ja arusaamiseid nagu ei mõisteta. Kõik asjad, millest meie räägime täna, jõuavad siinsesse mõttemaailma ca. 3 aastat hiljem. Jah, mõnikord on see väsitav.
Kojuminek oli kuni Arlandani sujuv. Rootsis selgus juba vana tutav tõsiasi, et Estonian Air lend on edasi lükatud 2 tundi. Üle tüki aja oleksime koju jõudnud normaalsel ajal aga nagu kiuste saabume jälle südaööl.
Reisimine sel aastal on kuidagi ära väsitanud ja loodan päris tõsiselt, et see jäi 2007 aasta viimaseks.